Vavada букмекer piedāvājuma salīdzinājums
Vavada букмекer piedāvājuma salīdzinājums
Labvakar. Esmu dzirdējis, ka vavada букмекer daļa eksistē, bet nekad neesmu to izmēģinājis. Vai šī platforma ir labāka kā citi bukmeikeri, ko tu zini? Man galvenokārt interesē sporta likmju līniju plašums un koeficienti, īpaši futbolam un basketbolam. Vai šeit ir pieejamas arī tiešraides likmes, un cik ātri tās atjaunojas? Vai arī Vavada ir vairāk kā kazino, un bukmeikeru daļa ir tikai pievienota kā pēcdoma, bez īstas kvalitātes? Gribētu saprast, vai ir vērts šeit atvērt kontu tikai likmēm, vai labāk palikt pie specializētiem bukmeikeriem, kurus jau zinu.
Re: Vavada букмекer piedāvājuma salīdzinājums
Šis ir ļoti precīzs jautājums, jo Vavada galvenais fokuss tiešām ir kazino, nevis sporta derības. Bukmeikeru sadaļa pastāv, bet tā nav tik dziļa un bagātīga kā specializētās platformās, piemēram, Bet365 vai William Hill. Piemēram, līniju plašums futbolā un basketbolā var būt ierobežotāks - tu atradīsi populārākās līgas un turnīrus, bet mazākām līgām vai mazāk populāriem sporta veidiem vari nepamanīt pat piedāvājumu. Koeficienti parasti ir vidēji vai nedaudz zem vidējā, salīdzinot ar tirgus līderiem, un tiešraides likmju sadaļa darbojas, bet atjaunošanās ātrums var būt lēnāks, kas ir kritiski dzīvajās likmēs. Manuprāt, ja tu esi nopietns likmju likējs un sporta derības ir tavs galvenais virziens, Vavada, visticamāk, tevi pievils. Tomēr, ja tu reizēm gribi uzlikt kādu likmi starp kazino spēlēm vai izmantot vienu kontu gan spēlēm, gan sportam, tad šī opcija var būt ērta. Pirms izlemt, iesaku pārbaudīt visu klāstu, ko piedāvā vavada букмекер - varbūt tieši tavām vajadzībām ar to pietiek. Bet es personīgi likmēm izvēlētos kādu citu, specializētāku bukmeikeru.